Als u houdt van een speelse en avontuurlijke tuin is het echt een aanrader om vlonderplanken aanschaffen. Deze planken zijn goed voor paden door hun textuur waardoor je deze in plaats van stenen kunt gebruiken voor een speelse uitstraling van de tuin. Het geeft een soort amazone regenwoud idee wanneer je over een houten pad in een tuin loopt, dus als u daar van houdt is het een aanrader om vlonderplanken te gebruiken voor uw paden. Dit soort planken zorgen er ook voor dat de bodem in de tuin goed gevoed blijft omdat het een veilige plek biedt onder de planken voor kleine beestjes zoals regenwormen. Hierdoor zullen de planten in uw tuin beter kunnen groeien op de voedingsrijke grond.

Duurzame vlonders voor een duurzame tuin

Vlonders helpen dus insecten om een veilige plek te vinden in de tuin wat super duurzaam is, daarom is het belangrijk om de vlonders ook duurzaam in te kopen bij een lokale houtshop of online bij winkels zoals www.HoutDirect.nl die op hun eigen stukken land bomen kappen en herplanten. Zo draagt u namelijk bij aan het behoud van de bossen en kunt u met een gerust hart de tuin waar u altijd al van droomt aan laten leggen.

Avontuurlijke planten in een avontuurlijke tuin

Als u voor een avontuurlijke tuin wilt gaan dan spelen de planten die u kiest daar ook een grote rol bij. Sommige planten zijn hier erg geschikt voor omdat zij bepaalde vlinders aantrekken voor dat extra beetje fantasie of juist omdat ze een bepaalde vorm hebben. De vlinderstruik, zoals de naam al zegt, is een perfecte speelse plant. Deze grote struik heeft de geur van honing in bosjes bloemen en trekt daarmee veel vlinders aan. Voor de leuke vorm struiken in het altijd leuk om buxussen aan te schaffen, deze worden namelijk vaak in leuke vormen gegroeid en gesnoeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *